reklampaus ,

hejsan, sitter här i väntan på att idol ska börja igen efter reklampausen. asså jag hatar jävla reklampauser. aja, när idol är slut början maria werne (vet inte hur det stavas), det är typ en deckare som handlar om fågelinfluensan, en deckare i tre delar. och idag går den sista delen, så om ni inte sett dom två första är det nog ingen idé att kolla på sista. och efter det är det läggdags för mig :$ imorgon börjar jag 8.35, men längsta sovmorgon. tjejerna börjar tidigare med bild, och killarna börjar 9.40. och vi slutar tidigare en annan dag istället. hahaha, logiskt va? (A) aja, nu har jag inget mer att skriva + att idol börjar igen nu. hejdå

färga håret imorgon .

..vad jag är uttråkad, hahah. jag har ingenting att göra och jag är typ rastlös, men ndå trött. konstigt humör. och.. imorgon ska jag färga håret, för att det behövs verkligen med tanke på min utväxt :$ fanny larsson ska färga det. jag tror att jag ska färga det lite mörkare, men vi får se. det var allt för mig denhär gången.

danserna (:

hej, här kommer viedosarna haha. den andra gruppen :



min grupp (jag i svarta mjukisar, svart-vit-randig t-shirt, vit tjocktröja):



vad tycks ? (a)

tuiyudfydcgh

jag måste bara säga en sak, dethär med rubriker är inte mig grej, haha. men aja, det kanske inte gör så mycket om man har en dålig rubrik ? btw, nu är jag hemma, jag har just vart hos lollo, vi åt lasagne, pluggade och spelade piano :$ lite gulligt (a)
men denhär dagen var faktikst jättekul, och det var väldigt roligt att dansa. vi dansade typ lite olika danser,  bla magdans ;o haha.  tjejen som lärde oss, eller vad man ska säga vad jättesöt och snäll. sen åt vi utanför dansstudion, för ingen orkade gå till ' en mysig park '.  efter det skulle vi gå till skolan och där dela upp oss i 2 grupper. och när vi hade gjort det skulle man göra en egen koregrafi (?) haha :) och det var faktiskt jätteroligt. min grupp hade typ värsta oseriösa dansen medans den andra gruppen typ var fett seriösa :p hahaha. jag ska ladda upp videosar snart . hej sålänge.



aktivitetsdag ..

tjo bre,
snart ska jag sminka mig och klä på mig, för att sedan dra ut på en alldeles fantastisk *host* akvikitetsdag, jag & lollo och massa andra flickor ska dansa, på typ carabeans dansstudio, eller nåt (A) men vem vet, kanske blir askul ? aja, nu har jag lite brådis, skriver i eftermiddag.. kanske


/hannnnna

ny blogggg .

hola ! (för alla som inte kan spanska så betyder det hej(a))
det här är min nya bloggis, jag hade en annan innan men den
är lösenordsskyddad, och där skriver jag bara saker som jag själv
får veta, hahaha. så att det jag skriver i den här bloggen kommer
 jag att dela med mig av :$
aja, jag heter Hanna kallas ibland för hansu, född 1994
och bor i sveriges underbara (?) huvudstad stockholm.
det var kanske det viktigaste att veta om mig,
eller juste, jag spelar fotboll också, men ni kommer ju få veta
massa mer om lilla mig, eftersom att hela bloggen kommer handla om mig.



(här är en av alla mina egobilder, fast den här är gammal.
hahaha, en av mina hobbys är just egobilder)

ciaooo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0