Juhannie and me (:



vad tycker ni om denhär heta bilden ? :)
OBSOBS - det är inte jag som täckt över juhannie´s ansikte, snodde den från hennes blogg :)
Hannie

onödigt (;

haha, här kommer ännu ett onödigt inlägg :) asså nu ligger jag i min säng med datan, det bästa med laptop :) det är jätteskönt och varmt under täcket, men på något sätt känner jag att jag måste gå upp och göra mig i ordning snart :) men det kanske inte är bråttom. för att fanny ska typ städa först sitt rum och sen hjäpa hennes syrra med hennes, för att dom ska typ byta room (; så det beror på Michelle, om jag ska ligga kvar och ha det skönt men tråkigt, eller gå upp, jobbigt, men träffa henne och ha det kul (a) hahaha. Pusshej
Hanna

ensmammm

godmorgon gott folk.
iofs har jag varit vaken ett tag nu, men men . jag vet inte när jag ska träffa fanny & michelle. jag är helt alone nu, så jag har sjukt tråkigt :) så fanny & michelle, skyyyynda er :D hahahah. igår var vi som sagt på ikea, det var typ askul, ;) och fanny var så jävla söt,
Fanny: Asså jag vet att jag har lite konstiga idéer men jag vill höja mitt bord eller nåt ;)
Hanna: Hahaha okej.
och när vi vart där ett tag.
Hanna: Är vi klara nu?
Fanny: Ah, jag ska bara leta efter ett ben.
ahahah, med värsta bebisrösten :) naaw (A)

ja, det var det, men asså hon köpte aldrig något ben, och jag har lovat att inte skriva vad hon köpte, så det tänker jag inte göra :)

vinnaren av makaronis tävlingen

hhahahahah, min fåniga makaroni-tävling ska jag avgöra nu, och den som var närmast var abdulla (a) hahaha, som gissade på 41 makaroner, och det rätta svaret var 44 :) och då undrar ni säkert, men johanna den busiga gissade ju på 44. men det var hennes andra gissning för att jag sa till henne att det var 44, men hon lovade att hon inte skulle rösta igen :( hahaha. aja, det var ändå inget seriöst (:
Pussar

hemmma.

hejsan, nu är jag hemma (A) fanny följde mig hem, sött :) men det är så jävla svinkallt ute :( bajsvinter. aja, imorgon ska jag vara med Fanny & Michelle, vi ska typ träffa folk och försöka hitta nåon fest. ajuste, jag och fanny kollade på inside, värsta skäckfilmen typ :S jag rekomnederar inte den, den är inte bra, inte spännanande och har typ ingen handlig, bara äcklig!

fanny på ikeaaaaaaaaaaaaa.

hejsan, nu är jag hemma hos fannny, och vi har just ätit middag, falukorv och makaroner :) men vi var iaf på ikea, typ aslänge :o vi handlade, bla en present till michelle :) hahahah. och det var typ asjobbigt åka hem för att det regnade och blåste, och jag hade ingen jacka :( det blev 324 spännnnnnn. hahaha, skriver mer när jag kommit hem till mig :)
possss

drar ut.

hejsan, jag går faktiskt nu, idag var det fanny som räddade min dag. hon ville åka till ikea, :D ahahha. men jag skriver mer sen . pusshej

jävla dag

hejsan, vaken, har vart vaken ett tag, och jag har sjukt tråkigt, och så ska dagen fortsätta.. alla är typ upptagna idag :/ men smsa gärna om någon vill ses :D (hahah, du som känner mig (A))

Gratis kläder :)

hejsan hejsan, blir medlem på gratisklader.se och få hemskickat presentkort på H&M eller Ginatricot. bli medlem genom att klicka på bilden nedanför :)


Piiiiiiiink!

asså titta jag har hittat värsta coola mobilen, den är liksom rosa och har 8 megapixel kamera, hur bra är inte det ? för ca 2500 ;) asbra ju.



och om man vänder på den ser det ju ut som en kamera (A) det finns 2 nackdelar enligt mig ;P att det är LG, jag är mest för sony ericsson & att det är touch. man gör så lätt fel med touch, bara man kommer åt skärmen så kommer man någonstans liksom. och inte äns när man ska skriva sms finns det knappar, då är det också touch. men designen är så jävla snygggg ju !

exxxakt

hejsan, exakt exakt nu, 21.05 fyller bloggen 1 månad (A) GRATTIS BLOGGGG !
Måste publicera nu så att jag hinner !

hemma igen.

när jag var hemma förut så var jag astrött, är lite trött nu också iofs. men jag var faktiskt ute igen, med johanna :) hon kände sig lite bättre nu på kvällen, skönt. vi var iaf ute, tog lite bilder :) lägger upp dom här såklart :)




hade bara en bild där man ser något på mobilen, dom andra har jag på kameran (orkar inte ladda upp dom därifrån, tar så jävla lång tid :o) och så har johanna massa på sin mobil :) ajuste, hon har typ fem migapixel på sin mobil, avissss!

hemma nu .

jag är hemma nu, men orkar verkligen inte skriva :/ skriver mer sen !

gissa makaroner :)

hahaha, det är såhär att jag har lite tråkigt, väntar på att michelle ska göra sig i ordning (A) så att jag kokar upp lite makaroner, då kom jag på en lite roligt grej, gissa makaroner, så nu ska ni gissa hur många makaroner det är i dl-måttet på bilden :) OBS inget pris, gör det bara för kul :)



kommer självklart skriva vem som var närmast :)
nu är det bara att gissa !

inget johanna - men michelle :)

hejsan igen.
johanna mår inge bra : / så att jag ska träffa michelle istället, bra att hon kunde :) så tråkigt att bara sitta hemma när det är lov. men jag och johanna bestämde att vi skulle ses nästa helg istället, och då kanske hennes föräldrar inte är hemma :) och om dom är det åker vi upp till hennes landställe med dator och allt, så är vi bara där och chillar och tar med typ tusen filmer, kommer bli sjukt kul :D hahah (A)
pussss

klar :)

hejsan bloggen,
nu är jag klar :) jag vet inte när jag ska träffa johanna, men vi ska iaf ses. jag vet inte vad vi ska göra heller. ingen vill vara hemma hos si själv ;p hahaha.

men såhär ser jag ut idag iaf:



1 månad

hej igen !
idag fyller bloggen en månad, säg gratttttttis :D hahahah

morgon.

hejsan, och godmorgon alla söta.
asså jag fattar inte varför jag vaknar så tidigt .. jag gick och la mig kanske halv 2 och vaknade kvart över nio, varför liksom ? :O aja, idag ska jag träffa johanna, vi ska typ bara chilla ;) hihi. ajuste, jag tycker att det är ganska roligt, för nu har jag typ 8 besökare och klockan är bara typ 11 ;) och förut kanske jag hade 8 på hela dagen. nejmen, nu ska jag sluta tjata om mina besökare.
ha det bra, pusshej

12

klockan är tolv (A)

shan atci imiterar asiater.



så jävla kul asså :')

besökarrekord :D

hejsan, besökarrekord idag ! 17 stycken :$ ahhaha, jag vet att alla säkert tycker det är jättelite, men det är ju bra för mig :) jätteroligt att se att det iaf går uppåt och inte neråt. nu fattas bara lite mer kommentarer ! fatta vad glad jag skulle bli om alla bara skrev en kommentar var, 17 kommentarer liksom ;p :D

tutt-miljon

hejsan, tittar lite på Rosa bandet-galan :) och programledaren presenterade just den rosa miljon telefonen. man kan alltså skänka 1 miljon kronor :O genom att ringa 099 - 10000 om du är intresserad :) hahahaha, visst jag tycker det är gulligt att hjälpa till, men 1 miljon kronor kanske är lite överdrivet. fast mång-miljonärer, alltså sånna som verkligen har många miljoner kronor kan ju göra det :) hihi, tycker så jävla synd om dom som har cancer :/

tv

hahah, naaw, tittar på sjukhuset på tv3 :) det var en skitsöt liten kille på kanske 6-7 bast (A) han hade fått tennisbollsslag, och han ba: det första slaget fick jag här, och det andra fick jag på pungen. hahaha, så jävla gulligt ;)



hahaha, snygg bild va ? :D jag och johanna :) det ser lite ut som jag har blåa ögon på den bilden ;p

ätit.

hejsan hejsan.
nu har jag ätit, och jag är jättemätt :) hahah,

matsugen

hejsan, jag vill ut och göra något, men ändå är jag sjukt trött. och jag åt typ ingen ordentlig luch, bara några köttbullar, kanelbullar och miffuns. så att jag är matsugen, men jag är inte hungrig. hatar när det är så .. hahahah, förlåt för ett väldigt ointressant inlägg, men jag har lust att skriva, men vet inte om vad. så att om ni vill att jag ska skriva mer, tipsa om vad jag ska skriva om ! :)

bakdag .

hemmmmmma :)
asså usch vilet äckligt väder det är idag, men nu är jag i alla fall hemma från att ha varit med lollo, vi var hemma hos henne och bakade, både kanelbullar och muffins, och ja, vad ska jag säga ? inget av dom blev så lyckade (A) hahaha, aja, jag lever.

här kommer lite bilder :



man skulle koka smör ju, men den var inte fingervarm lollo stog med kastrullen utanför fönstret (A) hhaha



bara för att jag är säxigast när jag bakar !



halva bulldegen ,



bärmuffinsarna innan gräddningen :)



bullarna ;)



hahaha, muffinsarna, och nej dom är inte brända, det är smält choklad på ;P



vi råkade hälla för mycket smet i en, så att det blev översvämning ;p haha.
okej, dom kanske inte var så goda, men vi hade iaf sjukt kul ;')
Pussar

går nu

hejsan, nu sitter jag och äter köttbullar, ska snart gå till lollo, vi ska baka :) hahaha, skojsigt. vet inte hur länge jag är med henne, men någon gång kommer jag hem, och då skriver jag :)



jag vet att det ser ut som största fjortisbilden, men blixten kom dit automatiskt :$

jag älskar dig.

jag och johanna pratade igår om att det är mycket sötare när killar säger "jag älskar dig" än när tjejer gör det. eller tjejer gör det hela tiden, så att det verkar inte betyda så mycket längre, men killar gör det typ aldrig, (vad jag vet) så då blir det mer betydelsefullt ;p fast jag gör det bara när jag menar det (a) HAHAHAHA, nejmen man ska inte mussbruka den meningen :)

dagens planer

godmorgon :) nu är jag vaken och har varit vaken ett tag. idag ska jag träffa lollo, eller iaf på förmiddagen, vi ska typ fika eller något :) och sen ska hon till stallet, och hon sa att jag kunde följa med om jag ville, men om hon bara ska beta blir det nog inge roligt ;) men vi får se hur det blir. men jag skriver ju sen också
Hanna

nästan rött.

juste, måste bara påpeka att mitt hår nästan ser rött ut. eller asså färgen hette typ kastanj, men det blev typ en stark röd färg i. jag vet inte riktigt vad jag tycker ;)



dock syns det int epå den där bilden ..

färgat håret.

jag färgade ju som sagt håret, med L´ORÉAL´s Casting Créme Gloss :) den var jag i alla fall inte allergisk mot, (tror jag) men resultatet blev ändå lite för mörkt, men men .



medans jag färgade ;) hahaha, jag vet, skitsnygg bild.



och resultatet, vad tycker ni ? hahahha, först nu ser jag att min hand ser helt jävla uppknullad ut, men det bjuder jag på :) pusshej alla söta läsare <3

tråkigt.

hejsan, nu har johanna precis gått, vi har färgat mitt hår, hon gjorde aldrig det pga osäkerhet, så det har vi gjort, vi var i täby centrum åt på taco bar igen, och jag köpte bara hårfärg och hårspännen :)
Puss

självförtroende.

dåligt självförtroende ? (a)

Ta alla bokstäver i ditt namn och se vad du får

jag fick ;

H: en gosig nallebjörn

A - gillar att festa
N: du kan behålla hemligheter
N: du kan behålla hemligheter

A - gillar att festa

S: lätt att bli kär i
A: gillar att festa
N: du kan behålla hemligheter
D: gillar att dansa loss
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
R: helt galen (?)
Ö: ruskigt smart
M: har dem vackraste ögonen


A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig
P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: kung på att bara ta det lungt
V: alltid lika glad
W: otur i kärlek
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: alltid redo
Å: har dold talang
Ä: kan inte behålla hemligheter
Ö: ruskigt smart

Pusssar Hanna :)

HAHAHAHAH

ni får ursäkta, var bara tvungen. man ska säga "säg en öl" när klockan är tex 11.11 i dethär fallet. och då ska ni säga en öl, och då får man önska sig något :) för er som inte visste. men sen såg jag ju att det förra inlägget var skrivet klockan 11.11.11 hahaha

en öl

säg en öl.

stan innan .

hejsan igen allihopa.
äntligen har johanna vaknat, och hon tyckte att vi skulle gå på stan ett tag innan vi färgade håret, och det tyckte jag var en bra idé (A) så att så blir det. vet inte om jag kommer skriva mer förän jag kommer hem själv, vi får se. kanske till och med köper något mer idag, då får ni självklart se det :)
byebye

vaken .

godmorgon alla söta läsare (:
nu är jag vaken, ligger med min bärbara dator i sängen. faktiskt väldigt skönt med bärbar :) idag ska jag & johanna färga håret. vi möts på odenplan någon gång, ganska tidigt blir det nog, för att man behöver inte sminka sig eller tvätta håret eller något sånt. för sminket åker ändå bort ;) och tvätta håret gör man naturligtvis efteråt. så ser dagens planer ut, eller juste, sen ska vi typ bara chilla, hahaa.

Pusss

fler kommentarer nu !

hej igen.
nu har fler börjat kommentera, tyvärr bara anonyma, skriv gärna vad du heter eller något, då blir det ju mer personligt. och det är jätteroligt när folk kommenterar, jag blir glad då ;D haha, så om du vill göra mig glad, kommentera! och då blir det säkert fler inlägg också (a)
Pusssar

nyttttt.

hejsan,
nu är jag hemma från att ha shoppat lite med johanna. vi var först i solna centrum och åt på tacobar och tittade lite. men hittade inget vi ville ha där, så vi åkte vidare till kista galleria. där köpte jag två saker. en rosa jättesöt nessecär, från face stockholm för 169kr. och så köpte jag också en grå kofta från ginatricot, med små söta fickor, för 299kr.

Pussssar


solna centrum

hejsan, nu har jag just duschat och tvättat håret, snart ska jag också sminka mig och så, för att johanna frågade just om jag ville gå på stan med henne :) tack och lov, hon räddade min dag (A) annars skulle jag väl bara sitta inne. planerna är att vi ska åka till solna centrum och shoppa och så ska vi äta någon slags lunh-middag, mysigt. sen får vi se vad som händer. men nu ska jag göra mig i ordning.
pussar

juste, ny design !

juste, jag har ju ny design som ni ser :) vad tycker ni ? (svara gärna, bra för mig att veta (A)) Pusssar

silikondroppar .

hejsan, igår köpte jag silikondroppar, fanny säger att det typ är jättebra för håret (A) så jag tänkte testa det. jag köpte mina från märket TONI&GUY, hoppas att dom ör bra :) det var lite rea på dom så dom kostade 160kr, men ordinariepris är 180kr. för er som undrade (a)


L´ORÉAL - preference

holahola.
igår läste jag jossan i mitt fotbollslags blogg och hon skrev att hon har färgat håret och lite sånt, vvilket påminde mig om att jag måste göra det nu på lovet. förra gången jag färgade använde jag L´ORÉAL´s nya hårfärg som heter Preference tror jag ;p finns i tidigare inlägg. och den är jag alergisk mot :/ hahah, fast den färgen jag fick i mitt hår blev inte heller så fin, typ lila-röd .. jag får hitta en annan fin färg :)

Pussar

godmorgon

hej, jag är vaknen,vaknade för ungefär 1 timme och 20 minuter sedan. då jag kollade på mobilen som visade att klockan var 9.42. och då satte jag på filmen High School Musical 1, som jag tittade på igår kväll också. så jag tittar på den fortfarande. och när jag satte på datorn så blev jag helt förvirrad för att den klockan var 9.59. och då kom jag på för att det var för att man skulle ställa om tiden igår ;) smart jag är va ? (A)

juste, som jag skrev för några inlägg sedan är att jag har fått lite mer besökare, jätteroligt. men ännu roligare skulle det ju självklart vara om ni kommenterade. då kan ju jag besöka era bloggar (om ni har nån) och se vad det är för slags människor som läser min blogg :)


bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll !

blogg.se

efter att ha tänkt efter lite tror jag att jag behåller denhär bloggen, men fortfarande inte säker ..
fortsättning följer .. hahaha

byter kanske blogg nu.

hejsan alla söta läsare. jag har börjat blogga lite på devote.se, orsaken till att jag inte skrivit i denhär bloggen. men det är inte 100 procent säkert att jag byter. men gå in och titta iaf, skulle vara roligt.
litesomhanna.devote.se

Rosa bandet .

Gå in här, och klicka sedan på länken som finns på sidan för att bidra med 1 krona till Rosa Bandet, och detta är helt gratis. så gör gärna det (a)

byta-blogg-behov.. HJÄLP !

hejsan, asså jag vet inte vad det är som gör att jag vill byta blogg hela tiden, men något är det. eller asså liksom göra en ny. jag har tänkt på det paula sa, hon har ju sin blogg på ett annat ställe än blogg.se för här har ju alla, hon har på bloggy.se, när jag ändå pratar om henne kan jag slänga in en länk till hennnes blogg: här ! hihi .  och jag kanske också vill byta. men det  känns ändå jobbigt att byta, för  liksom denhär bloggen fyller en månad om 5 dagar :) och så kan jag ju blogg.se hyffsat bra ändå.. men vad tycker ni? isåfall  skulle jag nog byta till devote.se :$ någon som  vet något om den sidan? bra eller dålig? hjälp mig gärna lite ! haha
pussss

blatte? dum?

BLATTE?

[ ] du har 7 eller fler kusiner
[x] du har mörkt hår
[x] du har bruna ögon
[ ] du får hemlagad mat varje dag
[ ] din pappa har eller har haft minst en BMW
[x] du hatar svenska dansband [hatar vet jag inte..]
[ ] det finns minst en matta i 90% av rummen i ditt hem
[x] du blir inte tomat röd efter en dag i solen
[ ] någon i din släkt heter mohammed
[x] du bor i lägenhet
[ ] din pappa är minst 5 år äldre än din mamma
[ ] pizza är något din familj äter minst en gång per vecka

Summa:
5

1-4 du är svensk som fan
5-8 du har ilf inte helt svensk
9-12 Blatte blatt


DUM?

[x] Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
[x] Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
[x] Du har gått in i en glasdörr.
[ ] Du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
[x] Du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.
Summa: 4


[x] Du har sprungit/cyklat in i ett träd/buske
[x] Det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
[x] Du testade precis om du klarade det.
[x] Du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
[ ] Ditt hår är/ har varit blont.
[x] Folk har kallat dig långsam.
Summa: 5


[x] Du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
[x] Du har nån gång somnat på en lektion.
[x] Du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
[ ] Folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
[x] Du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal. [hahahah, ibland]
Summa: 3


[x] Du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre. [har jag säkert?]
[x] Du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
[x] Du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
[x] Du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.

Summa: 4


[x] Du råkar göra sönder väldigt många saker.
[x] Du har trillat av stolen då den stått helt still.
[x] Du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen.
Summa: 3


Totalt: 19, hahahahh
18 eller mindre betyder att du inte är dum


.

jag har astråkigt, och så är jag hungrig, men det är mat snart :) asså det är första dagen på lovet, och jag har ingenting att göra :/ aja, ändå ganska skönt att bara få slappa :) hihi


HÖSTLOVVVVVV <3

behöver jag säga något mer ? (A)

mest bilder tror jag :)

hejsan, jag har inte så mycket att skriva, men en hel del bilder. fast inga på sötaste fanny larsson, får att då får jag smisk :$
idag var skolan som vanligt (som jag alltid skriver) fast vi hade matteprov, och det gick nog ganska.. DÅLIGT ! hahah, nejmen inte bra iaf. ich lollo lånade min mobil och fotade en massa .



ajuste, så hittade jag och fanny en skitäcklig bok med massa fittor i, jag typ spydde, och så var dom helt håriga också, euw, kan inte människor lära sig att raka sig :$ ahahahah, utbrott !



smakprov, HAHAHAHAHAHA, asså jag spyyyyyr .. !!!!!
/hanni

besökarstatistik :)

hejsan, tänkte bara informera att besökarsiffrorna har stigit lite, hahah



och alla brukar ju sätta musen på för att visa hur många det är, men det tänker faktiskt inte jag göra, för att många besökare har jag inte (A) men det ser ju iaf bra ut ! och bara så att ni vet, det är inte förbjudet att kommentera :) med andra ord, kommentera gärna :D för er som inte fattade ^^

/hanna sandström <3

gör om bloggen ?

shoo alla människor.
jag sitter och funderar på om jag ska göra om lite i bloggen. jag kanske ska sätta dit en header, fast då måste jag byta till temat fashion, för jag vet bara hur man sätter dit med den :$ maha. fast det temat jag har nu är finare. så att jag vet inte .. hahaha. vad tycker ni ? ;D



jag kan ta och skriva dagens outfit ;
röda skor - belle shoes
jeans - gul & blå
linne - ginatricot
tjocktröja - lindex
halsband - wedins

ha det bra !



ny mascara .

hej, nu har jag kommit hem :) var med fanny på åhléns för att jag skulle köpa en ny mascara, det blev en från L´ORÉAL som heter Voluminous x5. testade den nyss, den var faktiskt asbra :)


tittar på tv.

hej :)
nu sitter jag och tittar på tv, SOS familj. hahah, dom har typ 4 barn, killar, som bara skriker hela tiden. fyfan asså, man har fyra barn, och alla är killar. asså man vill ju ha tjejer. hahahaha. jag har tråkigt, som ni kanske märker :) <3

fyfan .

har just kollat klart på säg att du älskar mig. åhh fyfan vad hemsk den var :'( börjar nästan gråta, okej, det gjorde jag inte, men ändå :) hahahah

hungrig och trött

hejsan, asså jag har typ legat i sängen och tittat på film hela dagen, men ändå känner jag mig trött, och så är jag ganska hungrig också, men jag vet inte på vad :/ hhahaha, vilka stora problem jag har. asså jag har verkligen bara dåliga filmer kvar, så nu vet jag inte vad jag vill titta på (A)hahaha



old picture :)

hemma idag .

hejsan, idaf stannar jag hemma från skolan, känner mig inte så bra .. så nu ska jag titta på film, haha. det blir spykids 2, :$ för att vi har bara gamla filmer, vi köper aldrig nya, bara hyr. men jag ska nog hyra "säg att du älskar mig" för att jag har inte sett den ;o


beskärde bilden lite :)

klar för natten

hejsan, nu har jag duschat och tagit mig ett snabbt bad :) skönt såhär i starten på en ny vecka. så nu är jag redo för att lägga mig, fast ska nog ändå sitta på datan och titta på tv innan jag går och lägger mig.


red idag !

hejsan.
nu är jag hemma, kom hem för ett tag sen, och så har jag ätit middag. skoldagen var ungefär som vanligt, vi hade håltimme på musiken, så att det blev en lååååång lunchrast. efter skolan följde jag med lollo till stallet, och tro det eller ej men jag red. och jag var tydligen bra också (A) lollo sa att jag hade naturbegåvning hahaha *stolt*
nej, nu orkar inte jag skriva mer


lugn förmiddag

hejsan bloggen   
jag vaknade klockan 10, och har bara legat i sängen sen dess, tittade på en film, tut & retur, jättebra ! :$ och så har jag läst ca 20 sidor i flugornas herre, ' bara ' 100 sidor kvar då, och jag måste läsa ut den idag.. så det blir nog en hel del läsning idag -.- men nu ska jag nog titta på mer film, tar en liten läspaus :)
adios



förra året,

åhhhh.

jag är typ astrött och har ingenting att göra, denhär helgen har inte vart så rolig faktiskt, (jag vet att det bara är lördag) jag känner mig stressad hela tiden pga den jävla boken, flugornas herre. jag är på sida 142 och jag har ha läst ut den på måndag, och den är på 265 sidor tror jag, jag vill inte läsa boken, fatta! :$

matchen gick inte heller så bra för den delen, förlorade faktiskt med 10-0 HAHAHHAHA, patetiskt ;) jaja, som sagt jag förväntade mig ingenting, liksom dom var fan ett av stockholms bästa lag, och vi är typ stockholms sämsta, haha


fotboll snart

hejsan, nu ligger jag i min nya säng med datan :) jag har ju gjort om hela mitt rum, det kommer bilder på det senare, men just nu hinner jag inte, orkar inte fota allt heller för den delen. men nu ska jag äta lite lasagne innan jag går för att spela match ;p ska bli kul, eftersom att det var ett tag sen senaste matchen. men vi blev typ utlottade så att vi spelar i samma cup som stockholms bästa lag, och jag förväntar mig ingen vinst, men man ska inte överskatta dom för att då förlorar vi, helt klart. man ska alltid göra det bästa man kan :)


bajsbajsbajs

hejhej igen.
jag har inte fått mina dumma skolfoton, och alla som har fått säger att dom har skrivit på en lapp för att dom har fått sina skolfoton, och jag har inte fått den där jävla lappen, så jag kommer typ inte få årets skolfptp ;'( *snyft*

men iaf, söta fanny fotade mig från sitt skolfoto och skickade så att jag fick se hur jag såg ut iaf, :) fast jag har sett det IRL också, det blev faktiskt ganska okej, om man jämför med dom andra asså :$



paula till vänster, jag i mitten, och prutte (paulas smeknamn till patric) till höger !
ciaooo

förlåt (:

förlåt för dålig uppdatering, men har inte orkat dom senaste dagarna, ni som bloggar förstår kanske vad jag menar :$ men jag var faktiskt inne på bloggen igår tror jag det var för att kolla läget, inga kommentarer.. lite tråkigt ;p och så bytte jag visningsbilden som ni kanske ser. den där bilden är gammal menmen.. det kanske inte gör något (A)


jag har tråkigt

hejsan, jag är hemma hos pappa :) har just ätit pizza och kollar lite på tv, idag har jag typ inte gjort någonting, bara vart hemma vart inne på datan, tittat på tv och pluggat lite har som sagt engelskaprov imorgon .. och jag känner att det inte kommer gå bra, men man kan ändå försöka !

trötttt

hejsan, jag är så jävla trött, jag fattar inte hur jag kan vara såhär trött faktikst. och det är skitkobbigt, på torsdags har vi spanskatest på kapitel 1 och engeskaprov .. jobbigt värre.

aja, kom typ hem för ett tag sen. efter skolan var jag ett litet tag med michelle, vi var ett tag på åhléns.
hejdå

suck

jag sitter här och läser den dåliga boken ' flugornas herre' den suger. man fattar ingenting, och jag är på sidan 83, och jag ska ha läst ut den tills på torsdag och det är typ 270 sidor eller nåt i den -.- aja, det är bara att läsa.. fast helst skulle jag bara vilja lägga mig, har vart en ganska jobbig dag.. (pysikiskt) ;p
nattinatti

godnatt

nu ska jag titta på ett till avsnitt av andra avenyn med mami på datan, och sen lägger jag mig. helgen är över, och det är väl bara att gilla läget ? imogon är det skola igen .. ; / får börja se fram emot nästa helg (A)
goodnight everbody

besökarrekord :')

hahaha, jag har besökarrekord idag :) ahahah, vet inte om jag vågar säga hur många besökare jag har haft idag, för att det är lite pinsamt. men 11 st, och det är ju bra för att vara denhär bloggen :)
/hanna sandström

fanny har ny blogg :)

fannys dator cpade sig typ lite, så hon kunde typ inte göra en ny, så hon bad mig göra en. den heter nnasty.blogg.se och det var ju då jag som kom på namnet (A) hahah *stolt* nejmen.
hejdå

Fanny sötnos

"hannas room make over!"

hejsan hejsan :)
här sitter jag i pjyamas och tittar på OC säsong 1, asbra ! men idag vet jag inte vad jag ska göra, eller jo, titta på OC och kanske åka till ikea. faktum är att jag var där igpr också :) för att jag håller på att göra om mitt rum, så vi köper nya möbler :)



i fredags monterade pappa ner min säng, och i bilden ovan ser vi dens delar som ligger i en kontejner ui återvinningsberget. och igår när  i var på ikea, köpte vi en garderob, en byrå och ett skrivbord. och idag kommer vi köpa resten, dvs sängen, en stol och en spegel :) hoppas att det blir fint.

igår var jag med agnes, vi åt på buger king och mc donalds, hahaha. och så gick vi bara omkring .. haha. nej nu ska jag fortsätta mitt tv tittande !

borta ikväll,

jag sover inte hemma ikväll, sover hos klara med paula, vi ska ha myskväll och titta på OC :) så jag kommer nog inte blogga så mycket ner förän imorgon !
ciaoo


saknar ;/

ajuste, när jag rensade hittade jag ett papper som jag fick av michelle för några år sen, vi skrev typ varsitt till den andra :)



för er som inte ser vad det står så står det:
HANNA
Jag älskar dig ner än vad du tror!
Det känns som jag har känt dig i hela mitt liv... Du var där när jag lärde mig läsa, skriva, började rida, och det känns sim du var där när jag lärde mig gå! Du är den som värkligen stått mig närmast de senaste 6 åren <3
Jag älskar dig !

Gulligt va ? :) saknar tiderna med dig !
vi var dom mest onormala när vi var små :')

hejdååå :D


nöööjd :)

hejsan, jag är hemma nu, har hjälpt till att rensa lite i rummet eftersom att jag ska göra om helt, och vi ska typ slänga alla möbler och köpa nya :D men iaf, idag fick vi tillbaka hemkunskapsprovet, och jag fick VG+ på hela provet :) och sen på sista VG-MVG frågan fick jag MVG, woho ! och jag är typ asnöjd :) nästbäst i hela klassen :) för paula fick MVG på hela provet, grattis :)

killarna hade tydkligen ett annat prov, som också var svårare enligt dom, så alla utom 2 av killarna hade IG, och dom som inte hade det hade G (: haha, duktiga pojkar som går i våran klass (A) (vi har hemkunskap i halvklass)



fast våran lärare åsa skrev inte ut hela betyget ;s hon skrev typ M istället för MVG, V istället för VG och såklart G.

pluggggar

har SO-PROV imorgon, och ni vet inte hur mycket jag har pluggat. dock bara på två dagar. jag kom alltså inte igång med pluggandet förän igår, och sen dess har jag skrivit 4st A4 papper (se bild nedan) och så är baksidorna fulla av teeeext också... asså jag har pluggat så sjukt mycket typ, men jag känner mig ändå inte säker på någonting typ.



är astrött också, men jag måste plugga klart ;/

hemma och aströttt

hejsan, nu har jag kommit hem från bion, vi var på bio med skolan och vi såg Flyga Drake, den var bra, men sjukt äcklig ;/ hahaha, och i slutet så började jag och fanny tyo "tröttna" så att vi började kommentera allt och började asgarva, så elin (lärare) blev typ sur, och frågade om fanny skulle gå ut, men hon ville inte (A) haha

och så åkte jag med fanny till tekniska högskolan, så följde hon mig till busstationen :) hihi, men på tunnelbanan var det typ värsta äckliga turken som flörta med fanny (a) haha

nu är jag i alla fall hemma, astrött, har tråkigt, och asont i magen, och jag ska liksom på träningen ikväll, vetefan om jag palla, haha, nej jag ska gå !


USCHUSCHUSCH !

en tjej i min skola som går i sexan som heter vanessa logga precis in på msn, så står det:

bara för att alla ska bli äcklade, jag hitta en nagel i skolmaten
loggade precis in.
assssså fyfan vad äckligt, så alla som går i vasa real, det finns naglar i maten ;S jag blev så jävla äcklad..

skola & plugg

hejsan ,
nu har jag var hemma ett tag, sen typ halv 7 kanske, har tittat på 2 1/2 män, eller jag tittar på det kan man säga eftersom att det är reklam, aja, och så har jag ätit också, jag åt tortillas :) gottgott.

skolan var som vanligt, gympan var inte så jobbig, vi spelade frispy (: (heter det spela frispy? ;p) btw, efter skolan gick jag och lollo hem till lollo och pluggade SO till provet som är på fredag, men vi hann inte riktigt klart, eller asså vi pluggade typ asmycket, men det tog lite tid innan vi kom igång och efter ett tag började vi dansa, för att vi lyssnade på radio :$ så vi har bestämt oss för att plugga imorgon också, hahaha, fyfan vad pluggis jag är (a)
min kusin fyller år idag, grattis!

men nu orkar jag inte skriva mer för tillfället så, bye!

(cp bild)




en fiiiilm

hej, tog ju typ bort alla mina bilder så nu lägger jag upp en anna som fanny själv hade i sin bloggg :) så det måste vara okej :D



ciaoooooo

bajs :(:(

fanny tvingade mig att ta bort alla bilder på henne, och filmen som jag la uppp för michelles roliga min på slutet, det är därför det fattas massa bilder. aja, man får ju inte ha bilder på dom som inte vill, så det var bara att ta bort ;o men du va iaf jättesöt på bilderna funy !

bakat hallonpaj :D

shoo, nu sitter jag och väntar på att tv programet S.O.S familj ska börja igen :) det är faktiskt roligt (A) men jag har bakat paj också, och som jag nu har ätit upp :)


ciaoo

här kommer den ;

nivet dendär filmen som inte gick att ladda upp förrut, jag ska ge den en till chans :)



nu ska det gå !
ps. missa inte miichelle btichblick i slutet

dålig uppdaterad.

hejsan bloggen, det var ett tag sen sist, men jag har inte hunnit srkiva *host*, haha, okej, jag har typ suttit framför datan hur mycket som helst, men jag har verkligen inte orkat skriva.

men det har inte hänt någonting intressant de senaste dagarna ändå så att.. haha, jag vet inte vad jag ska skriva, eller juste, imorgon fyller min kusin rebecka år, grattis i förskott! och så tänkte jag bjuda på en bild som alice ritat som ska föreställa mig, som avslut på dethär inlägget :)



hahah, vad tycker ni ?
/hannnnnnnnna


igår & idag.

hejhej,
anledningen till att jag inte skrev någonting igår sen det senaste inlägget var att jag var ute hela kvällen med fanny, mathilda, rebecca och alla dom ;) och sen efter det sov jag hos fanny linder i barkaby .. när vi vaknade åt vi frukost och åkte till kista för att möta hennes kompis sofia, vi åkte in till odenplan för att gå till öppethus på ettt dansställe, det var jobbigt men roligt :) vi dansade typ 3h & 1kvart och det kostade 60kr ;)



1. Någon tjej jag inte kommer ihåg vad hon heter :$, becca & ozzy
2. Rulltrappan i fridhemsplan
ciaooooo

något att göra

hej igen,
för ett tag sen så frågade fanny linder om vi skulle göra något, så ja, vi ska ses kvart i sex (: vet inte hur länge vi ska vara med varandra, men ett litet tag iaf, vet inte vad vi ska göra heller iofs ;p hahaha. juste, jag har 4 bilder från idag, som jag glömde att lägga upp i förra inlägget, men här kommer dom iaf :



1 o 2. Fannnnny (larsson)
3. Klara
4. Fanny (larsson) & Michelle
ciaoooo
(kanske skriver ett till inlägg precis innan jag går, om jag kommer ihåg och om jag orkar ;p)

skandal..

hejsan,
det är fredag, om jag har ingenting att göra, det är skandal, men ingen kan ju göra nååååååt :( baaajs
aja, idag hade vi hemkunskap, som gickk.. sådär, jag hade pluggat skitmycket, men på fel saker typ, sånt är så jävla irriterande! aja, får se hur det går, blir glad om jag får G iaf. jag kommer antagligen skriva mer senare eftersom att min fredag kommer tillbringas hemma .. :/


8g har tagit över !

hejhejhej :)
jag är astrött, kom just hem från idrottsdagen som höll hus i enskede gård tror jag. vi friidrottade hela dagen. -.- tänkte jag igår, men det var faktiskt ganska kul. jag gjorde allt förutom höjdhopp. asså det är så jävla läskigt :s hahaha, juste, jag träffade vigg där också. (en från mitt kollo) fast vi sa bara hej :P

och i slutet av hela dagen så var det dags för stafett, alla åttor mot varandra. man skulle vara 8 tjejer & 8 killar från varje klass, men vi var typ bara 6 tjejer & 6 killar. så att två t & 2 k var tvugna att springa 2 gånger, och det behövde jag göra :( och jag typ sakdade låret, så jag kan inte gå som en vanlig människa, men men vi vannnnnn !
8G ÄR DEN BÄSTA ÅTTAN ! ;$

fast iofs vi vann ju förra året också så det var väl inget stort haahahah.
hejdå

cpppppp

det är bara ena videon som funkar att ladda upp, gaaaah, jag blir galen :$

tröttttt

orkar inte berätta massa nu ;) men jag ni får nöja er med filmer och bilder sålänge :)



hahahaha, fanny garvar åt ingenting, plus att det inte låter så normalt (A)




pratar om lite olika saker (A) (checka michelles blick i slutet)



1,2 & 3. Fanny
4. Michelle Sötnosar

RSS 2.0